GLASÖGON

Vår personal hjälper dig att ta fram nya glasögonbågar som du kan känna dig nöjd med.
Karlstads största sortiment av bågar, vi har något som passar alla.

Glasögon för alla i Karlstad

Karlstads största sortiment av glasögonbågar

Med tanke på att vi har stans största sortiment av glasögonbågar och marknadens bästa glas ger vi dig inte bara möjligheten att se perfekt, utan även att se perfekt ut.  Det kan låta klyschigt… men allt detta till helt rätt pris dessutom. Allt i ett LIXom!

Vårt breda sortiment av glasögonbågar är handplockat och vi går igång på att hitta nya leverantörer, modeller och passformer. Vi typ samlar på glasögon! Vi väljer alltid leverantörer som ger oss rätt kvalitet och en känsla av hantverk. Självklart även när det kommer till själva glaset. Reflexfritt, uv-skydd, skydd mot repor och dammavvisande, det är inte dåligt så bra det går att få det nu för tiden.

Köp luppglasögon i Karlstad

Luppglasögon

Som enda optiker i Karlstad tillhandahåller vi luppglasögon från MeridentOptergo. Luppglasögon är särskilt anpassade för tandläkares arbetssätt och låter ögat arbeta avslappnat och du undgår huvudvärk och nackont. Och för alla er som inte är tandläkare har vi speciallösningar inom terminalglas, skyddsglas, sportglasögon och arbetsglasögon. 

Köp sportglasögon i Karlstad

Sportglasögon

Oavsett om du är barn eller vuxen finns det stor anledning att skydda dina ögon när du sportar. Har du ett synfel så ser vi självklart till att du får rätta styrkan i glasen.

Dålig syn får inte hindra någon att idrotta!

Våra glasleverantörer

Det faktum att våra glasleverantörer Carl Zeiss, Essilor och Hoya, ständigt utvecklar glasets prestanda och kvalité och därigenom alltid levererar världens bästa glas gör att vi vågar lova att våra glasögon är hur bra som helst. Våra leverantörer har från första början haft ett starkt fokus på innovation och har lanserat flera revolutionerande produkter på marknaden med målet att ge människor bättre seende. Det gillar vi!