Glasögon

Vardagssnygg eller talk of the town?
Vem du än är eller vill vara så hjälper vi dig att välja rätt båge.

Med tanke på att vi har stans största sortiment av glasögonbågar och marknadens bästa glas ger vi dig inte bara möjligheten att se perfekt, utan även att se perfekt ut.  Det kan låta klyschigt… men allt detta till helt rätt pris dessutom. Allt i ett LIXom!

Vårt breda sortiment av glasögonbågar är handplockat och vi går igång på att hitta nya leverantörer, modeller och passformer. Vi typ samlar på glasögon! Vi väljer alltid leverantörer som ger oss rätt kvalitet och en känsla av hantverk. Självklart även när det kommer till själva glaset. Reflexfritt, uv-skydd, skydd mot repor och dammavvisande, det är inte dåligt så bra det går att få det nu för tiden.

Det faktum att vår glasleverantör, Essilor, ständigt utvecklar glasets prestanda och kvalité och därigenom alltid levererar världens bästa glas gör att vi vågar lova att våra glasögon är hur bra som helst. Från allra första början har Essilor haft ett starkt fokus på innovation och har lanserat flera revolutionerande produkter på marknaden med målet att ge människor bättre seende och är idag världens mest använda glas. Det gillar vi!

Sämre syn får inte hindra barnen från att idrotta. Vi har sportglasögon med rätt styrka!

Från lupp till goggle. Som enda optiker i Karlstad tillhandahåller vi luppglasögon från MeridentOptergo. Luppglasögon är särskilt anpassade för tandläkares arbetssätt och låter ögat arbeta avslappnat och du undgår huvudvärk och nackont. Och för alla er som inte är tandläkare har vi speciallösningar inom terminalglas, skyddsglas, sportglasögon, goggles och arbetsglasögon. 

Alla glas slipas och monteras i vår egen fixarverkstad. Det sitter på riktigt en riktig person där nere som ser till att allt blir precis som du ska ha det och så att du får det på kortast möjliga tid. I Karlstads riktigaste glasögonverkstad har vi även möjlighet att hjälpa dig justera dina glasögon för bättre passform samt laga en och annan sprucken båge.