GLASÖGON I KARLSTAD

Vi har Karlstads största sortiment av glasögonbågar. Vi har något som passar alla!

Karlstads största sortiment av glasögonbågar

Eftersom vi har stans största sortiment av glasögonbågar och marknadens bästa glas ger vi dig inte bara möjligheten att se perfekt, utan även att se perfekt ut. Vår personal hjälper dig att ta fram nya glasögon som du kan känna dig nöjd med.

Vårt breda sortiment av glasögon är handplockat och vi älskar att hitta nya leverantörer, modeller och passformer. Vi väljer alltid leverantörer som ger oss rätt kvalitet och en känsla av hantverk. Självklart även när det kommer till själva glaset. Behöver du exempelvis reflexfritt, UV-skydd, skydd mot repor eller smutsavvisande har vi något för dig.

Luppglasögon

Som enda optiker i Karlstad tillhandahåller vi luppglasögon från MeridentOptergo. Luppglasögon är särskilt anpassade för tandläkares arbetssätt och låter ögat arbeta avslappnat och du undgår huvudvärk och nackont. För alla er som inte är tandläkare har vi speciallösningar inom terminalglas, skyddsglas, sportglasögon och arbetsglasögon. 

Sportglasögon

Oavsett om du är barn eller vuxen finns det stor anledning att skydda dina ögon när du sportar.

Har du ett synfel så ser vi självklart till att du får sportglasögon med styrka.

Dålig syn får inte hindra någon från att idrotta!

Våra glasleverantörer

Det faktum att våra glasleverantörer Carl Zeiss, Essilor och Hoya, ständigt utvecklar glasets prestanda och kvalité och därigenom alltid levererar världens bästa glas gör att vi vågar lova att våra glasögon håller toppkvalitet. Våra leverantörer har från första början haft ett starkt fokus på innovation och har lanserat flera revolutionerande produkter på marknaden med målet att ge människor bättre syn. Det gillar vi!