Synundersökning Karlstad

Våra legitimerade optiker tar hand om dina ögon med professionellt utförda synundersökningar i Karlstad.

synundersökning karlstad

Boka en synundersökning

Du kan smidigt boka en tid för undersökning online, genom att ringa oss eller självklart komma in till vår butik så hjälper våra optiker dig att hitta en lämplig tid som passar dig.

Våra synundersökningar är alltid noggrant utförda av legitimerade optiker som ser till att du får den bästa tänkbara hjälpen oavsett vilka behov eller bekymmer dina ögon har.

Tänkbara anledningar till att man behöver göra ett syntest kan vara att du ofta kisar, har huvudvärk, irriterade och torra ögon, dubbelseende, svårigheter att fokusera när du läser långa stunder eller att du helt enkelt blivit äldre. Vi rekommenderar att man utför ett syntest regelbundet för att bibehålla en god ögonhälsa.

Varmt välkommen att boka en tid hos oss, vi ser fram emot att träffa dig!

Kontaktlinsundersökning

För att se till att dina ögon mår bra av att bära linser utökar vi synundersökningen med att inspektera dina ögon i mikroskop. Provar du linser för första gången ser vi dessutom till att du lär dig sätta in och ta ur dem.

Körkortsintyg

Behöver du ett synintyg för att söka körkortstillstånd så gör vi en kontroll av synskärpa och ett synfältstest. Ett syntest går snabbt och vi kan sedan skicka in synintyget elektroniskt till Transsportstyrelsen som underlag för ditt körkort. OBS. – Boka via telefon.

Ögonhälsoundersökning

En ögonhälsoundersökning är en heltäckande hälsokontroll av dina ögon vilken ger oss möjlighet att upptäcka sjukdomar i tid – ibland redan innan de har börjat orsaka problem. Vid en ögonhälsoundersökning utgår vi från en ”vanlig” synundersökning, men utöver att mäta ditt synfel mäter vi även ögats tryck, fotograferar ögonbotten och testar ditt synfält. Resultatet granskas alltid av en ögonläkare och vi får en snabb bedömning av dina ögons hälsa. Många ögonsjukdomar kan behandlas om de upptäcks i tid, så en ögonhälsoundersökning är en god och viktig investering för dina ögons hälsa.

Vad kostar en synundersökning?

Synunder­sökning & kontaktlinsundersökning
(30-45 minuter)
450 kr
Kontaktlinsunder­sökning – första gången
(inkl. linspaket & återbesök)
695 kr
Ögonhälsounder­sökning
(ca 60 minuter)
895 kr
Körkortsintyg – ta med dig legitimation
(ca 10 minuter, OBS. Boka via telefon)
125 kr