Solglasögon i Karlstad
för herr och dam

Välkommen in och testa årets modeller från bl.a. RayBan, Oakley och Maui Jim

Solglasögon med styrka – slipade solglasögon

Solglasögon med styrka är lösningen för dig med synfel när solen skiner! Solglasögon med styrka slipas helt enkelt efter ditt synfel så att du får rätt styrka, vilket gör att du slipper välja mellan vanliga glasögon och solglasögon. Precis som med vanliga glasögon är det viktigt att du bokar en synundersökning så att du får rätt styrka på dina slipade solglasögon. På plats hjälper vi dig sedan att prova ut den modell som passar just dig, din ansiktsform och dina behov. Resultatet blir att du kommer se lika bra som vanligt – även soliga dagar. Våra solglasögon har 100 % UV-skydd, vilket både är viktigt för dina ögon och den känsliga huden runt ögonen.  

Tonade glasögon – fotokromatiska glasögon

Kanske vill du endast ha ett par glasögon att hålla ordning på, men ändå kunna njuta av komforten med solglasögon. Letar du efter glasögon och solglasögon i ett? Då kan lösningen vara fotokromatiska glas, alltså glas som mörknar i takt med ökad exponering av UV-ljus. Inomhus är de nästan helt ofärgade men utomhus fungerar de som solglasögon. Fotokromatiska glas är alltså det perfekta alternativet om du vill ha två glasögon i ett eftersom de är klara inomhus men mörknar i takt med skarpare solljus. Vi har även ett sortiment av tonade glasögon, som är ett konstant färgat som bleknar eller fadar nertill. Kanske vågar du bära dessa även inomhus?

Boka en synundersökning hos oss så hjälper vi dig vidare.

Klassiska från RayBan, sportiga från Oakley eller coola solglasögon från Maui Jim

Oavsett om du söker ett par klassiska solglasögon eller ett par sportiga så har vi något för dig. Från det klassiska märket RayBan erbjuder vi bland annat pilotbågarna Aviator, klassikern Clubmaster, de stilrena Wayfarer och Justin, eller Erika – en dammodell på solglasögon. Oavsett vilken stil du gillar så har vi solglasögon för just din ansiktsform och dina behov. Har vi inte din önskade modell inne just nu så är det möjligt att ta hem dem. Fråga oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig!

Har du en aktiv livsstil, utövar du en sport som ställer högre krav på kvalitet och komfort, eller gillar du bara sportiga solglasögon? Då är solglasögon från Oakley något för dig eftersom de är överlägsna gällande prestanda, funktionalitet och kvalitet. 

Utöver RayBan och Oakley erbjuder vi även solglasögon från Maui Jim och Rudy Project.

Kom in och träffa våra proffs så provar vi ut en modell som passar just ditt ansikte. Genom en ordentlig utprovning i vår butik vet du att du får hem ett par solglasögon du kommer älska, under en lång tid. Spara tid från att göra research och felköp online – låt oss guida dig i djungeln av alla modeller så att du kan lägga tiden på att njuta av solen i stället!